Bandweek Carte Blanche! (week 1)

zangvakanties - zangreizen

5 – 12 juli 2024

Georganiseerd door Ilse Huizinga samen met Elly Machtel van “Zingen in de zon”

LET OP: De inschrijvingen gaan weer hard.

BEN JE VOCALIST(E) en wil je graag op de wachtlijst? Dat kan! Mail Elly svp : info@zingenindezon.nl

Deze zomerse week is voor instrumentalisten en vocalisten. 

De instrumentalisten krijgen coaching van bandcoach Daniel van Huffelen op het gebied van samenspel, timing, soleren en spelen een aantal songs samen met vocalisten.

De vocalisten werken op hun eigen niveau aan hun solonummers o.l.v. zangcoaches Elly Machtel en Ilse Huizinga.

Van pop tot jazz, van Franse chanson tot Portugese Fado of zelfgeschreven nummers, alles mag!

We werken in wisselende groepen (mét en zonder instrumentalisten) in masterclass vorm aan je timing, je techniek, dynamiek, tekst overdracht, microfoontechniek en presentatie.

Deze week is geschikt voor de fanatieke zanger en instrumentalist die zich serieus wil ontwikkelen op zijn eigen niveau. We werken toe naar een mooi programma met 2 optredens.

Dagindeling:

Na een heerlijk ontbijt zing/speel je op verschillende plekken o.l.v. je docenten. Halverwege de ochtendsessie hebben we een koffie en theepauze, waarna we doorwerken tot aan de lunch. 

Na de lunch ben je vrij om te zwemmen, te wandelen, in je hangmat te liggen, of om nog meer te zingen en te spelen met andere fanatiekelingen.

In de vooravond gaan we verder met onze muzikale missie. Vaak ontstaan na het avondeten nog spontane muzikale acties, kortom… never a moment without music!

Op dinsdag ben je vrij en kun je heerlijk de omgeving verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het Dali museum in Figueras, of slenter over de markt van Banyoles. Je kunt natuurlijk ook op het landgoed blijven en je boek lezen aan het zwembad.

Waar verblijven we? In de prachtige verbouwde boerderij Mas Garganta, net buiten het plaatsje Olot, in de uitlopers van de Spaanse Pyreneen.

Prijs: €1.190,-

Inclusief: verblijf in een 2-persoonskamer met uiteraard single beds, volpension, wijntjes tijdens de diners, alle workshops, koffie & thee tijdens de workshops, en niet te vergeten het adembenemende uitzicht!

Exclusief: ticket en transfers, evt. reis- en annuleringsverzekering, overige drankjes.

Handig:

Soms huren onze deelnemers (gezamenlijk) een auto. Mas Garganta ligt prachtig, net buiten Olot. De beschikking over een auto om op je een vrije dag de omgeving te verkennen is best prettig.

Het ticket

Het handigste vlieg je op Girona, en in principe gezamenlijk vanaf Schiphol, in sommige gevallen vanaf Eindhoven als de combinatie reistijd/prijs erg gunstig is. Vliegen op Barcelona is ook mogelijk.

Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn, zullen we je informeren over de gunstigste prijs, vliegtuigmaatschappij en luchthaven, zodat we dezelfde vlucht hebben.

Het ticket boek je dus zelf. Uiteraard bent je vrij om een andere (eerdere) vlucht te nemen, of met de auto of trein te reizen. Wil je mee? Meld je snel aan!

Elly Machtel van “Zingen in de zon” zal je inschrijving verder afhandelen.

DE LINK KOMT SNEL

Elly Machtel

Elly Machtel +31 (0)6 2876 5854