Bandweek – Jammen in de zon

zangvakanties - zangreizen

23 – 30 juni 2023

Georganiseerd door Elly Machtel van “Zingen in de zon” & Ilse Huizinga

Zonnige bandweek jazz, blues & pop voor instrumentalisten en vocalisten. Of misschien wel de leukste jazz & pop workshop vakantie van het jaar. In Spanje. Sinds 2010.

LET OP: VOL GEBOEKT. Wil je graag muziek maken in de zomer? Check onze andere bandweken in Spanje!

Zin in een zonnige, muzikale en inspirerende vakantie?

Ga mee naar Spanje, waar we toewerken naar een avondvullend programma en 2 spetterende optredens! We repeteren in en om de prachtige pastorie La Miana in de Spaanse Pyreneeën; op nog geen 2 uur van Barcelona.

Met bandcoach Daniel van Huffelen en vocal coaches Elly Machtel en Ilse Huizinga. Tegen het einde van de week spelen we op de fijnste Spaanse terrasjes; onder andere in het prachtige, middeleeuwse plaatsje Besalu. Altijd feest!

Middenin de bergen, vlakbij Saint Jaume de Llerca, storten we ons op de kunst van het samenspelen.

Ben je een instrumentalist die graag samen speelt of een solist die graag met een band zingt? Dan is deze week voor jou!

We werken aan het ontwikkelen van je samenspel, communicatie met band, improvisatie, timing en techniek. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw persoonlijke leervragen.

Aan het einde van de week heb je weer muzikale stappen gezet, een heerlijke tijd gehad met gelijkgestemden, opgetreden en genoten van de Spaanse zon! En niet te vergeten de zaligste Spaanse tapas.

jammen in de zon

Doelgroep – niveau

Studenten van muziek (voor-) opleidingen en gedreven (amateur of semi-prof) instrumentalisten en vocalisten met voorliefde voor jazz, blues en pop.

Prijs: €1.069,-

Inclusief: 7 nachten verblijf in een 2-persoonskamer – uiteraard met 1 persoonsbed –

Volpension (ontbijt, lunch, diner met landwijntjes, koffie, thee, water),

Alle workshops en master- classes en niet te vergeten het adembenemende uitzicht!

Exclusief: reiskosten, overige drankjes, reis- en annuleringsverzekering

Wil je graag een kamer voor jezelf in La Miana? Dat kan, boek dan s.v.p. vroeg – er zijn enkele beschikbaar. Jammen in de zon’s meerprijs eenpersoonskamer: € 230,=

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG-20170722-WA0002-1024x576.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0252-1-1024x576.jpg

Instrumentarium

Sommige mensen gaan met hun eigen auto naar Spanje en willen weleens een gitaar of saxofoon meenemen. Geef even een seintje als je daarin geïnteresseerd bent. Vaak wordt een kleine vergoeding gegeven voor deze mogelijkheid. Er is voldoende stroom op de berg, dus er zijn verschillende plekken waar we versterkt kunnen spelen.

De groep reist in principe samen vanaf Schiphol.

Zodra de groep compleet is nemen we contact met je op om vluchten voor te stellen. Er kan vanaf Eindhoven of Rotterdam worden gevlogen – dan treffen we elkaar in Barcelona, om vanaf daar samen door te reizen naar St Jaume de Llierca. Je kunt ook op Girona vliegen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20170708_191047-1024x576.jpg

Accommodatie

We verblijven in de prachtige oude pastorie ‘Rectoria de la Miana’ uit de 12e eeuw, gelegen in een van de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën. Dit kleine landgoed heeft nog een Romaans kapelletje en ruïnes van een middeleeuws kasteel. En… sinds kort is er een sprookjesachtig gelegen zwembad om een verkoelende duik te nemen! In de Rectoria bevinden zich sfeervolle, authentieke 2 persoons-kamers, met uiteraard eenpersoonsbedden. Er zijn voldoende (schone!) badkamers aanwezig, die je in principe deelt met de andere deelnemers. Kampeerliefhebbers kunnen hun eigen tent opzetten in de lager gelegen vallei. Er zijn maximaal twee kampeerplaatsen beschikbaar.

Dagindeling

‘s Morgens volg je lessen tot aan de lunch van ongeveer 13:30 uur. Daarna ben je vrij om heerlijk te zwemmen, een wandeling te maken of je boek te lezen. We vervolgen onze muzikale missie rond half 7 in de avond tot aan het diner. We werken toe naar 2 leuke optredens!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20170720_174918-1024x576.jpg

Coaches

Je wordt gecoacht door drie ervaren docenten: gitarist / combo docent Daniel van Huffelen en vocal coaches Ilse Huizinga & Elly Machtel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Jazzy-X-mas-2015-76-e1517393025493.jpg

Daniel van Huffelen

Gitarist Daniel van Huffelen geeft de combo lessen bij Jammen in de zon en helpt jou je samenspel, timing, solo en begeleiding naar een hoger niveau te tillen. Daniel studeerde contrabas aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar hij tevens een master haalde in compositie. Deze muzikale duizendpoot speelt ook gitaar en toetsen. Daniel toert met diverse jazz, pop en coverbandformaties en maakt deel uit van het Amsterdams Andalusisch orkest. Hij geeft graag combolessen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Elly-portretje-2.jpg

Elly Machtel

Elly Machtel is (theater) zangeres, zangcoach en oprichter van zingenindezon.nl. Elly is een energieke en motiverende coach, die je stimuleert om tot een eigen interpretatie van je songs te komen. Met haar theater achtergrond helpt ze je naar een presentatie vol brandende passie, ingehouden boosheid of kwetsbare zachtheid. Elly studeerde in 1996 af aan het Hilversums Conservatorium Lichte Muziek.

Ilse Huizinga

Ilse Huizinga

Ilse Huizinga is jazz zangeres, zangcoach, oprichter van jazzsingersacademy.com en… zangvakanties.nl. Ilse is een energieke en gedreven coach, die je deze week helpt ijzersterk te timen, (beter) te improviseren en je techniek bij te schaven. Je bent snel op weg naar een performance vol vertrouwen. Ilse studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en is bekend van RTV en magazines. Ilse treedt wereldwijd op, van New York tot China, van Rome tot Praag, van Amsterdam tot Lutjebroek.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0416-1024x576.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0252-1024x576.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20170717_101724-1024x576.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0758-1024x580.jpg

Contact

Hieronder kun je je inschrijven!

Elly Machtel van “Zingen in de zon” zal je inschrijving verder afhandelen.

Elly Machtel

Elly Machtel +31 (0)6 2876 5854

Klik op het plaatje hieronder!!!!