Bandweek – Jazz, blues & pop – VOL

zangvakanties - zangreizen

28 juni – 5 juli 2024

Georganiseerd door Elly Machtel van “Zingen in de zon” & Ilse Huizinga

Zonnige bandweek jazz, blues & pop voor instrumentalisten en vocalisten. Of misschien wel de leukste jazz & pop workshop vakantie van het jaar. In Spanje. Sinds 2010.

LET OP: Nog plaats voor een blazer (mannelijk, ivm delen van een kamer)

Zin in een zonnige, muzikale en inspirerende vakantie?

Ga mee naar Spanje, waar we toewerken naar een avondvullend programma en 2 spetterende optredens! We repeteren in en om de prachtige verbouwde herenboerderij Mas Garganta in de Spaanse Pyreneeën net buiten het mooie Olot.

Met bandcoach Daniel van Huffelen en vocal coaches Elly Machtel en Ilse Huizinga. Tegen het einde van de week spelen we op de fijnste Spaanse terrasjes; onder andere bij Bar Anton in St Jaume de Llierca. Altijd feest!

Middenin de bergen, bij Olot, storten we ons op de kunst van het samenspelen.

Ben je een instrumentalist die graag samen speelt of een solist die graag met een band zingt? Dan is deze week voor jou!

We werken aan het ontwikkelen van je samenspel, communicatie met band, improvisatie, timing en techniek. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw persoonlijke leervragen.

Aan het einde van de week heb je weer muzikale stappen gezet, een heerlijke tijd gehad met gelijkgestemden, opgetreden en genoten van de Spaanse zon! En niet te vergeten de zaligste Spaanse tapas.

jammen in de zon

Doelgroep – niveau

Studenten van muziek (voor-) opleidingen en gedreven (amateur of semi-prof) instrumentalisten en vocalisten met voorliefde voor jazz, blues en pop.

Prijs € 1.250,-

Inclusief: 7 nachten verblijf in een 2-persoonskamer – uiteraard met 1 persoonsbed –

Vol pension (ontbijt, lunch, diner, koffie, thee, water) Er wordt op Mas Garganta vegetarisch gekookt.

Alle workshops en masterclasses en niet te vergeten het adembenemende uitzicht!

Exclusief: reiskosten, overige drankjes, reis- en annuleringsverzekering

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0252-1-1024x576.jpg

Instrumenten

Sommige mensen gaan met hun eigen auto naar Spanje en willen weleens een gitaar of saxofoon meenemen. Geef even een seintje als je daarin geïnteresseerd bent. Vaak wordt een kleine vergoeding gegeven voor deze mogelijkheid. Er is voldoende stroom, er zijn verschillende plekken waar we versterkt kunnen spelen.

Er is een elektrische piano aanwezig, een drumstel (neem zelf bekkens mee) en een zanginstallatie met microfoon. Wil je je eigen microfoon meenemen? Dat kan natuurlijk.

De groep reist in principe samen vanaf Schiphol.

Zodra de groep compleet is nemen we contact met je op om de vlucht voor te stellen, het handigste vlieg je op Girona – reis je liever zelf? We sturen je de reisinfo.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20170708_191047-1024x576.jpg

Accommodatie

We verblijven in de prachtige verbouwde herenboerderij Mas Garganta op een steenworp van Olot, gelegen in een van de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën. Je vindt hier een heerlijk buitenzwembad om een verkoelende duik te nemen! In onze ‘Mas’ bevinden zich ruime en sfeervolle 2 persoons-kamers, met uiteraard eenpersoonsbedden. Er zijn voldoende (schone!) badkamers aanwezig, die je in principe deelt met de andere deelnemers.

Dagindeling

‘s Morgens volg je lessen tot aan de lunch van ongeveer 13:30 uur. Daarna ben je vrij om heerlijk te zwemmen, een wandeling te maken of je boek te lezen. We vervolgen onze muzikale missie rond half 7 in de avond tot aan het diner. We werken toe naar 2 leuke optredens!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20170720_174918-1024x576.jpg

Coaches

Je wordt gecoacht door drie ervaren docenten: gitarist / combo docent Daniel van Huffelen en vocal coaches Ilse Huizinga & Elly Machtel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Jazzy-X-mas-2015-76-e1517393025493.jpg

Daniel van Huffelen

Gitarist Daniel van Huffelen geeft de combo lessen bij Jammen in de zon en helpt jou je samenspel, timing, solo en begeleiding naar een hoger niveau te tillen. Daniel studeerde contrabas aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar hij tevens een master haalde in compositie. Deze muzikale duizendpoot speelt ook gitaar en toetsen. Daniel toert met diverse jazz, pop en coverbandformaties en maakt deel uit van het Amsterdams Andalusisch orkest. Hij geeft graag combolessen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Elly-portretje-2.jpg

Elly Machtel

Elly Machtel is (theater) zangeres, zangcoach en oprichter van zingenindezon.nl. Elly is een energieke en motiverende coach, die je stimuleert om tot een eigen interpretatie van je songs te komen. Met haar theater achtergrond helpt ze je naar een presentatie vol brandende passie, ingehouden boosheid of kwetsbare zachtheid. Elly studeerde in 1996 af aan het Hilversums Conservatorium Lichte Muziek.

Ilse Huizinga

Ilse Huizinga

Ilse Huizinga is jazz zangeres, zangcoach, oprichter van jazzsingersacademy.com en… zangvakanties.nl. Ilse is een energieke en gedreven coach, die je deze week helpt ijzersterk te timen, (beter) te improviseren en je techniek bij te schaven. Je bent snel op weg naar een performance vol vertrouwen. Ilse studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en is bekend van RTV en magazines. Ilse treedt wereldwijd op, van New York tot China, van Rome tot Praag, van Amsterdam tot Lutjebroek.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0416-1024x576.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0252-1024x576.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0758-1024x580.jpg

Contact

Hieronder kun je je inschrijven!

Elly Machtel van “Zingen in de zon” zal je inschrijving verder afhandelen.

Elly Machtel

Elly Machtel +31 (0)6 2876 5854

Klik op het plaatje hieronder!!!!