Singing Springbreak in Olhão, Portugal

19 – 23 april 2023

Georganiseerd samen met Elly Machtel van “Zingen in de zon” VOLGEBOEKT – wil je op de wachtlijst, of wil je boeken voor Olhaõ in oktober? Mail ons, svp!

Wat gaan we doen?

Beleef zingend de lente in dit pareltje van de Algarve: het bijzondere vissersplaatsje Olhao. Dagelijks repeteren in het prachtige Moorse Cultureel Centrum, kennis maken met de locale creatievelingen op de heerlijke patio, slenteren door de oude, bijna Cubaans aandoende straatjes en een terrasje pakken aan de oude visserskade. Ben je al om?

Waar verblijven we?

Op een paar minuten lopen van het historische centrum vonden we hotel Cidade de Olhao, een klein driesterren hotel met vriendelijke bediening en hoge waardering. Als kers op de taart hebben we een zwembad en een heerlijk beschut zonneterras met ligbedden! Het centrum van Olhao heeft leuke winkeltjes en gezellige terrasjes. Vanuit de haven gaan er bootjes naar strandjes en eilandjes: de Ria Formosa. Olhao is nog niet ontdekt door het massatoerisme waardoor we extra kunnen genieten van de Portugese sfeer! 

Waar en wanneer repeteren we?

Na een heerlijk ontbijtbuffet starten we met de repetities in de prachtige zaal van het Culturele Centrum van Olhao. Bij mooi weer zingen we op de patio en tijdens na de koffiepauze wisselen we van docent.  Rond 13.00 uur gaan we lunchen in de stad en daarna zijn we lekker vrij. In de vooravond gaan we weer verder met onze zangmissie, waarna we rond 20.00 uur gaan dineren in een van de vele gezellige én diverse restaurantjes in de buurt. 

Niveau en doelgroep

Elke enthousiast zangliefhebber is van harte welkom. Veel van onze gasten zingen of zongen in een koor, anderen  zingen de sterren uit de lucht onder de douche of de auto. En soms gaan er ook solozangers mee. We worden in ieder geval allemaal blij van het zingen. Kan je ook mee als het je gewoon leuk lijkt? En…heb je geen last van het niveauverschil als je al best wat ervaring hebt? Dat gaat in de praktijk meer dan goed! We bepalen ter plekke wie wat wil en kan zingen, en passen vaak onze arrangementen zodanig aan, dat elke koor of solozanger aan zijn trekken komt. We werken meestal niet met noten, je krijgt van ons wel teksten. Ben je instrumentalist en zou je het leuk vinden om mee te gaan en samen met de docenten de groep te begeleiden? Laat het ons weten!

En verder?

Bezoeken we de wekelijkse markt, kan je mooie wandelingen maken in de omgeving, met een oud treintje naar het prachtige plaatsje Tavira, of met een bootje naar een van de vele strandjes en eilandjes in het Natural Park Ria Formosa.

Wat kost het?

Deze 5 daagse Springbreak kost € 730,-
Dit is inclusief verblijf en ontbijt in Hotel Cidade de Olhao*, transfers van en naar de luchthaven op de door ons aanbevolen vlucht, 1 groepslunch, vier diners, alle workshops, gebruik van het Cultureel Centrum van Olhao, organisatie en een optreden voor en hopelijk weer mét de locals.
Voor eigen rekening zijn de kosten voor je ticket (we vliegen op Faro), drankjes, overige lunches en een eventuele reis- en annuleringsverzekering.
In principe boekt iedereen het eigen ticket – wij geven je de gegevens door van de vlucht die wij zelf nemen zodra we genoeg aanmeldingen hebben. Uiteraard ben je vrij om je eigen vlucht te kiezen of te verlengen. Wij kunnen dit voor je reserveren. In dit geval regel je zelf de transfer van en naar de luchthaven.

*Deze prijs is op basis van gebruik van een tweepersoonskamer.

Indien nog beschikbaar kan je een eenpersoonskamer aanvragen met een meerprijs van € 160,-

SCHRIJF JE IN!

Elly Machtel van “Zingen in de zon” zal je inschrijving verder afhandelen:

https://www.zingenindezon.nl/zangvakanties/singing-springbreak-in-olhao/

Elly Machtel

Elly Machtel +31 (0)6 2876 5854