Spring Singing in Malaga, Spanje

8 – 11 februari 2023

Zing de lente zon tegemoet!

Wat is er fijner dan na een lange winter de zon weer op je huid te voelen, te zingen en te genieten van Andalusische geuren en kleuren in… Malaga?

In Malaga is het in februari vaak al rond de 20 graden celsius.

Staat Malaga ook op jouw verlanglijstje? Dit ‘Juweel van de Middellandse Zee’ is bekend om haar authentieke Spaanse leven, om haar Moorse, Romeinse en Fenisische invloeden én als de geboortestad van Pablo Picasso. En natuurlijk: de flamenco!

Malaga heeft alle voordelen van een grote stad, en voelt toch intiem. Het ademt kunst, cultuur, heeft een heerlijke keuken (tapas, keep ‘m coming!), leuke terrasjes en dan ligt het ook nog aan de bruisende zee. Een strandwandeling op één van de 15 stranden kun je zo inplannen, en… misschien wil je wel zwemmen!

Hoe ziet Spring Singing Malaga eruit?

We pakken een vroege Transavia vlucht vanaf Schiphol, (of vanuit Rotterdam) en na een heerlijke lunch sta je ‘s middags al te zingen met Ilse in Malaga. ‘s Avonds dineren we gezamenlijk. Op donderdag en vrijdag repeteren we van 10:00 – 13:00 uur en op zaterdag, na een generale repetitie, geven we een lunch concert met onze songs. Woehoe. Zaterdagavond vliegen we naar huis. Maar niet nadat je op één van de avonden een Flamenco concert hebt bezocht.

Is er tijd voor sight seeing / shopping / strand?

Ja! In de middag en avond ben je vrij om Malaga te verkennen. Ga bijvoorbeeld naar het Moorse fort Alcazaba, bezoek Museo Picasso of het Teatro Romano of ga je te buiten aan tapas op de overdekte Mercado Central de Altarazanas. Ben je in voor iets actiefs? Huur een fiets en ontdek Malaga in je eigen tempo. Je wordt geheid verliefd op deze stad!

Wat gaan we zingen?

Ilse neemt een aantal pakkende pop & jazz en latin songs mee, waaronder een Spaanse cançion – die we met dynamiek, verschillende klankkleuren, gelijke steminzetten en intentie in 3 dagen kunnen neerzetten. We dompelen ons onder in Spaanse sferen met ons project koor. The heat is on!

Voor wie is deze Spring Singing trip geschikt?

Deze trip is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde (koor)zangers / zangeressen. Ook solisten zijn van harte welkom, omdat een andere discipline heel verfrissend kan werken. Enige ervaring is prettig. Muziek kunnen lezen is niet per se noodzakelijk. Als je je oren maar gebruikt 🙂

De Spring Singing Malaga Trip is inclusief:

 • Drie nachten verblijf in een fijn hotel in Centro Storico in Malaga, in een gedeelde kamer met uiteraard single beds. Ons hotel heeft een prachtig uitzicht op de stad.
 • Transfer van vliegveld Malaga naar het centrum en v.v. op de door ons aanbevolen vlucht
 • 3 x ontbijt, 1 gezamenlijk diner op woensdag, 1 gezamenlijke lunch op donderdag
 • Alle dagelijkse repetities en workshops van Ilse
 • Een entreekaartje voor een flamenco show, dé Andalusische ervaring

Exclusief:

 • Reis – Transavia biedt een directe vlucht via Schiphol – Malaga. Of vlieg heen vanaf Rotterdam – Malaga. Ilse geeft je de gegevens door zodra de groep groot genoeg is om te gaan. Op dat moment kun je zelf je ticket boeken.
 • Overige drankjes, lunches en diners (de ervaring leert dat we vaak we samen eten)

Prijs: € 597,-

Wil je graag een single room? Indien beschikbaar is de meerprijs € 150,-

Heb je nog vragen? Mail Ilse.

Alles duidelijk? Wil je mee? Super! Schrijf je in:

Aanbetaling: 397 euro.

Voor 1 januari 2023 betaal je het resterende bedrag van € 200,-. Heb je een single room geboekt, dan betaal je voor 1 januari 2023 € 350,-

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Wat is de groepsgrootte? De trip gaat door bij 6 mensen, de maximale grootte is 16 mensen, zodat we als een mooi koor kunnen klinken.
 • Ik zing vooral klassiek, is dit iets voor mij? Ja! Zeker als je eens een uitstapje wilt maken naar lichter repertoire.
 • Ik spreek geen Spaans, kan ik dan toch komen? In Spanje kun je goed uit de voeten met basis Engels, en spelenderwijs leer je wat Spaans door de Spaanse song die Ilse meeneemt.
 • Ik wil met m’n dochter/zoon komen, hoe zijn de leeftijdsverschillen? We merken altijd dat leeftijd er met zingen totaal niet toe doet. Van 13 tot 60+, je bent van harte welkom!
 • Kan ik alleen komen? Ja. Veel singers komen alleen, soms nemen mensen een vriend/vriendin mee.

Door inschrijving ga je akkoord met het volgende:

 • Ilse Huizinga is initiatiefnemer, organisator en workshopleider van deze reis.
 • Ilse Huizinga kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies of schade aan persoonlijke eigendommen, persoonlijke ongevallen, natuurrampen, ziekten, vertraging of uitvallende vluchten tijdens deze reis.
 • Je reist dus geheel op eigen risico, we bevelen aan om zelf een passende reis-en/of annuleringsverzekering af te sluiten.
 • Wanneer je zelf annuleert, om welke reden dan ook, wordt je geld niet teruggestort. Je kunt wel iemand uit je eigen vriendenkring in jouw plaats laten gaan.
 • Als er niet voldoende inschrijvingen zijn gaat de trip niet door en krijg je het volledige bedrag terug.