Zingen op Samos – VOL

Georganiseerd door Ilse Huizinga & Elly Machtel van “Zingen in de zon”

21 – 28 september 2024

Wat gaan we doen?

In september gaan we naar het prachtige Samos! Hier vonden we het pittoreske vissersdorpje Kokkari, met een haventje, echt Griekse taverna’s, een gezellige baai, schattige winkeltjes, en niet te vergeten een prachtig strand!

We repeteren op het terras van ‘Nikos’, onze eigen taverna aan zee, slenteren over de boulevard, genieten van de heerlijkste Griekse gerechten en zijn ook een dagje vrij om het eiland te verkennen! Huur bijvoorbeeld een auto en ontdek de mooiste bergdorpjes, bezoek het klooster in Panagia Spiliani of verken andere mooie kustplaatsjes als Pythagorion. En wie weet maak je wel een avontuurlijke wandeling naar de Potami watervallen! De dag voor vertrek geven we een afsluitend optreden voor de locals en toeristen.

Waar verblijven we?

De goede hotels in dit plaatsje zijn populair en daarom is het maximum aantal te reserveren kamers voor groepen beperkt.
Daarom kozen we dit keer voor twee hotels op steenworp van elkaar. Tijdens onze locatiecheck verbleven we in het prachtig verzorgde hotel Kalidon Beach, net iets buiten het centrum. We werden hartelijk ontvangen door de grappige receptioniste Athea en de vrolijke ontbijtlady Stamatina die ons enthousiast rondleidden. We werden blij van de kamers en de styling; netjes, modern en sfeervol tegelijk. Na het uitgebreide ontbijt de volgende morgen waren we helemaal verkocht!
Op zo’n 200 meter van hotel Kalidon vonden we het vriendelijke Athena hotel met weer andere pluspunten, waaronder een prachtige tuin en… een heerlijk zwembad!

Dagindeling en niveau

We beginnen de dag met een heerlijk Grieks ontbijtje. Daarna ontmoeten we elkaar bij onze eigen ‘studio’ aan zee en gaan we aan de slag met meerstemmige nummers in diverse stijlen. Na de koffiepauze zingen we weer vrolijk verder tot lunchtijd.  Daarna zijn we vrij om vakantie te vieren, een terrasje te pakken, te wandelen of heerlijk aan het strand te liggen. In de vooravond is er nog een zangsessie, waarna we gaan dineren in een van de restaurantjes in onze buurt.

Tijdens de zangsessies zingen we meerstemmig in diverse lichte muziek stijlen. Een lekker popnummer, een opzwepende gospel of een swingende standard – dus voor ieder wat wils! En bij sommige nummers is er ruimte voor solisten. Je hoeft de nummers niet van te voren in te studeren. Wij nemen teksten voor jullie mee en je hoeft geen noten te kunnen lezen.

Zowel zangliefhebbers die net beginnen, als gevorderde koorzangers of solisten zijn van harte welkom. We bepalen ter plekke wie wat zingt.

Wat kost het?

Deze 8-daagse Zingen op Samos kost € 925,- 


Dit is inclusief verblijf in Hotel Kalidon*, transfers van en naar de luchthaven, zeven maal ontbijt, zes maal diner, een groepslunch, alle workshops, optreden, organisatie en reisleiding.


Voor eigen rekening zijn de kosten voor je ticket (we vliegen op Samos), drankjes m.u.v. het ontbijt, overige lunches, een diner op de vrije dag en een eventuele reis- en annuleringsverzekering.


We reizen samen met de groep vanaf Schiphol. Zodra we genoeg aanmeldingen hebben geven we je de gegevens door van de door ons gekozen vlucht. Uiteraard ben je vrij om een andere vlucht te kiezen of te verlengen. In dit geval regel je zelf de transfer van en naar de luchthaven.

*Deze prijs is op basis van gebruik van een twee persoonskamer met uiteraard single beds in Kalidon Beach. De single rooms bevinden zich in Hotel Athena. Hiervoor hanteren we een singleroomtoeslag van € 275,-    
** Deel je een kamer en verblijf je in Hotel Kalidon? Dan mag je tevens gebruik maken van het zwembad in ons buurhotel.   

Schrijf je in!

Elly Machtel van “Zingen in de zon” zal je inschrijving verder afhandelen.

Elly Machtel

Elly Machtel +31 (0)6 2876 5854

Klik op de afbeelding hieronder ▼