Jazz Singers Trip New York

zangvakanties - zangreizen

Georganiseerd door Ilse Huizinga van zangvakanties.nl

in voorbereiding

Ultiem

De ultieme reis voor jazz zangers? Dat moet naar New York zijn. Optreden in één van die tot de verbeelding sprekende jazz clubs. Eng? Niet met Ilse erbij die je heel goed voorbereidt en begeleidt tijdens het hele proces.

Bezoek de clubs waar Charlie Parker en Miles Davis jazz geschiedenis maakten. Ze zijn er bijna allemaal nog. Voel je als Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan of Mel Tormé. Treed op in een New York-se jazz club!

Een week met workshops en masterclasses bereidt je voor op het ultieme doel: optreden in New York! Natuurlijk heb je ook genoeg tijd om lekker de toerist uit te hangen of te winkelen. Dit is de ultieme zangvakantie voor jazz zangers: inspirerend, onvergetelijk en grensverleggend.

“WAT EEN REIS! Ik heb enorm veel geleerd over jazz zingen en optreden, maar ook over mezelf. Ilse maakte alles makkelijk en leuk. Als je je droom wilt waarmaken, ga met Ilse mee!” Ingrid Alcalde

“Wat een onvergetelijke ervaring! Zingen in een jazz club, geweldige artiesten zien, het oefenen met Ilse. Het was zelfs beter dan waar ik stiekem op hoopte!” Els van de Wetering

“Mijn favoriete week van 2017! Ik wist dat het geweldig zou worden, maar zooooo geweldig had ik niet kunnen dromen. Ik heb zoveel geleerd!” Monique Rappa

Inclusief:

  • Intake les in Amsterdam, of via Skype / Facetime
  • 6 overnachtingen met ontbijt in een hotel of apartement in een 2 – persoons kamer met aparte bedden
  • 9 uur aan workshops en masterclasses
  • Bezoeken aan jam sessions / Open Mic evenementen onder Ilse’s begeleiding, of gastoptredens tijdens concerten van Ilse

Exclusief:

  • Reiskosten (tickets). Zo kun je eventueel langer blijven of eerder gaan. En misschien wil je je Airmiles gebruiken?
  • Lunch en diners. Zo kun je eten naar smaak en budget. (meestal eten we toch samen.)
  • Toegangsprijzen voor clubs (± 10 – 15 dollar in New York).
  • Een eigen kamer. Als je dat wilt, laat het Ilse weten en ze zal kijken wat er mogelijk is – tegen meerprijs dus.

Tickets

Zodra de trip definitief is (bij voldoende inschrijvingen dus), mailt Ilse je met info over de beste vluchten en tijden. Je boekt je eigen ticket zodat je dagen aan je trip kunt toevoegen. Meestal reizen we toch gewoon samen. Hoe vroeger je een ticket boekt, hoe goedkoper ze zijn!

Routine

In de ochtend lessen, in de middag vrije tijd en ‘s avonds optredens of concertbezoeken. Mocht je het alsnog te eng vinden om op te treden, kun je er altijd voor kiezen het niet te doen.

zangvakanties - zangreizen

VOORWAARDEN

1. Je registratie is definitief zodra je hebt betaald.

2. Ilse Huizinga kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies of schade aan persoonlijke eigendommen, persoonlijke ongevallen, natuurrampen, ziekten, vertraging of uitvallende vluchten tijdens deze reis.

3. Wanneer jij zelf annuleert om wat voor reden dan ook, wordt je geld niet terug gestort. Je dient hiervoor dus zelf een passende reisverzekering af te sluiten.

4. Ilse is voornemens je te laten zingen tijdens Open Mic evenementen of concerten. Echter, door onvoorziene situaties in relevante clubs en de stad zelf, is dit niet 100% te garanderen. Ilse zal in zulke gevallen haar uiterste best doen passende alternatieven te regelen.

5. Als er niet voldoende inschrijvingen zijn gaat de trip niet door en krijg je het volledige bedrag terug.

Boeken

€1595

Je kunt ook in termijnen betalen (mits je uiterlijk 3 maanden van tevoren boekt).