Zingen op Mirtos, Zuid-Kreta (week 2)

zangvakantie - zangreis - zangvakanties - zangreizen

Georganiseerd door Elly Machtel van “Zingen in de zon”

3 – 10 september 2021

Zingen in het kleinschalige badplaatsje Mirtos, aan de Zuidkust van Kreta. Een kleine gezellige boulevard met ouderwets Griekse terrasjes, bijzonder leuke winkeltjes en kneuterige zijstraatjes. Een kerkje, pleintjes en… een heerlijk zandstrand…….

We repeteren op het terras van de buurvrouw, en ook op locatie tijdens een wandelexcursie. Op de dag voor vertrek hopen we weer een mooi afsluitend optreden te kunnen doen voor de locals en het personeel van ons hotel.

zangvakantie - zangreis - zangvakanties - zangreizen

Waar verblijven we?

We kozen voor het kleine gemoedelijke hotel Mirtos op nog geen 50 meter van het strand en terrasjes. Hun gezellige terras, lieve gastvrouw, verzorgde kamers en hun goed bekend staande keuken gaf de doorslag.

Dagindeling

We beginnen de dag met een heerlijk Grieks ontbijtje. Daarna gaan we afwisselend aan de slag met Ilse of Elly, waarna we ons storten op lekkere meerstemmige nummers in diverse stijlen. Na de koffiepauze zingen we vrolijk verder tot aan de lunch.  Daarna zijn we vrij om vakantie te vieren, een terrasje te pakken, te wandelen of heerlijk aan het strand te liggen.

zangvakantie - zangreis - zangvakanties - zangreizen

In de vooravond gaan we dan weer verder met zingen en is er ook ruimte voor een mini privélesje voor degenen die dat willen. Erg leerzaam en leuk om naar te kijken, en misschien zingen we er ter plekke wel wat backingvocals bij! Daarna gaan we weer aan tafel om te genieten van de heerlijke Griekse keuken.

Niveau en doelgroep

Zowel zangliefhebbers die net beginnen, als gevorderde koorzangers of solisten zijn van harte welkom. We bepalen ter plekke wie wat zingt zodat elke koor of solozanger aan zijn trekken komt. Instrumentalisten die het leuk vinden om ons te begeleiden zijn van harte welkom!

zangvakantie - zangreis - zangvakanties - zangreizen

Wat kost het?

Deze week kost € 820,-*
Dit is incl. verblijf op gedeelde kamer, op basis van 7 x ontbijt en 7 diners, 3 lunches , transfers, excursie en alle workshops.
Voor eigen rekening zijn de kosten voor je ticket (we vliegen op Heraklion), overige lunches, drankjes en een eventuele reis- en annuleringsverzekering.
In principe boekt iedereen het eigen ticket. Wij geven je de gegevens door van de vlucht die wij zelf nemen zodra we genoeg aanmeldingen hebben. Uiteraard ben je vrij om je eigen vlucht te kiezen of te verlengen. In dit geval regel je zelf het transfer van en naar de luchthaven.

*Deze prijs is op basis van gebruik van een tweepersoonskamer.

Indien nog beschikbaar kan je een eenpersoonskamer aanvragen met een meerprijs van € 225,-

Schrijf je in!

Elly Machtel van “Zingen in de zon” zal je inschrijving verder afhandelen.

Elly Machtel

Elly Machtel +31 (0)6 2876 5854

Inschrijfformulier