Zingen op Sissi, Zuid-Kreta

Sissi

Georganiseerd door Elly Machtel van “Zingen in de zon”

1 t/m 8 oktober 2021

Wat gaan we doen?

In oktober gaan we naar het gezellige kleine vissersplaatsje Sisi op Kreta. Heerlijk genieten van de warme herfstzon op een typisch Grieks terrasje, kijken naar de bootjes, of wandelen naar een verscholen baaitje…  We gaan zingen op ons oefenterras aan zee, slenteren door de winkelstraatjes en smullen van heerlijke Griekse mezes (hapjes)  in het patiorestaurant van ons mooie Castello Village hotel aan zee. We willen natuurlijk ook iets van de omgeving zien, dus maken we een halve dag trip  met een hilarisch treintje, waarmee we door de omliggende bergdorpjes rijden en onderweg een klooster bezichtigen. Verder hopen we weer op muzikale ontmoetingen, en gaan we optreden voor de locale bevolking.

Waar verblijven we?

Op een steenworp van het haventje ligt ons mooie hotel Castello Village, waar we mogen repeteren aan het zwembad met uitzicht op zee. De kamers zijn mooi verzorgd, het eten is er heerlijk en afwisselend en het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Castello Village heeft een eigen Spa waar je je heerlijk kan laten masseren (een aanrader!). Naast onze groep verblijven er ook andere gasten in ons hotel. Vorig jaar vonden de mensen het zanggebeuren erg leuk, sommigen kwamen speciaal naar onze repetities luisteren en de reacties bij ons optreden waren geweldig.

Dagindeling en niveau

We beginnen de dag met een heerlijk Grieks ontbijtje in onze patio. Hierna gaan we afwisselend inzingen met Ilse of Elly, waarna we ons storten op lekkere meerstemmige nummers in diverse stijlen. Na de koffiepauze wisselen we van docent en zingen vrolijk verder tot de lunch. Daarna zijn we vrij om vakantie te vieren, een boek te lezen aan het zwembad (er zijn er twee!), een strandwandeling maken, te slenteren naar de haven of een terrasje te pakken.

In de vooravond gaan we weer verder met zingen en is er ruimte voor een mini privélesje als je wilt. Erg leerzaam en leuk om naar te kijken, en misschien zingen we er ter plekke wel wat backing vocals bij! Daarna gaan we weer aan tafel om te genieten van heerlijke gerechten als tzatziki, stifado’s (stoofschotels), verse salades, gemista (gevulde tomaten), dolma’s, zoete koekjes en baklava.

Zowel zangliefhebbers die net beginnen, als gevorderde koorzangers of solisten zijn van harte welkom. We bepalen ter plekke wie wat zingt, zodat elke koor of solozanger aan zijn trekken komt.

Wat kost het?

Deze week kost € 875,-
Dit is incl. verblijf in Castello Village*, transfers van en naar de luchthaven, 7x ontbijt, 7x diner, drie lunches, een tripje naar dorpjes in de bergen met de ‘happytrain’ en alle workshops.
Voor eigen rekening zijn de kosten voor je ticket (we vliegen op Heraklion), overige lunches, drankjes en een eventuele reis- en annuleringsverzekering.

In principe boekt iedereen z’n eigen ticket, (wij geven je de gegevens door van de vlucht die wij zelf nemen zodra we genoeg aanmeldingen hebben). Uiteraard ben je vrij om je eigen vlucht te kiezen of te verlengen. In dit geval regel je zelf het transfer van en naar de luchthaven.

*Deze prijs is op basis van gebruik van een tweepersoonskamer.

Indien nog beschikbaar kan je een eenpersoonskamer aanvragen met een meerprijs van € 250,-

Schrijf je in!

Elly Machtel van “Zingen in de zon” zal je inschrijving verder afhandelen.

Elly Machtel

Elly Machtel +31 (0)6 2876 5854

Inschrijfformulier